Őszi programok a gyülekezetben

posted in: Uncategorized | 0

Idén ősszel és sok program és feladat vár ránk a gyülekezetben.

Az őszt szeptember 3-án úrvacsorával ünnepletük az új kenyeret és utána egy jó hangulatú gyülekezeti ebéden voltunk együtt.
Idén ősszel készülünk arra, hogy megválasszuk a gyülekezet presbitereit és főgondnokát. Szeptember 16-ig lehet ajánlást tenni emailben a személyükre. A részleteket a hírlevélben találjátok.
Október 15. – presbiter- és főgondnokválasztás (vasárnap, az istentisztelet után)
Október 22. – a megválasztott presbiterek fogadalomtétele (a tervek szerint)
November 5. – úrvacsorás istentisztelet
December 3. – Hagyományosan az adventet Pintér Béla koncertjével, egy zenés istentisztelettel kezdjük el. Nem lesz ez másként idén sem.
Idén december 17-én lesz az ifjúsági konfirmáció. A felkészítés már elindult. Aki esetleg szeretne még csatlakozni, az jelentkezzen minél hamarabb a lelkészeknél.
December 24. – karácsonyesti istentisztelet
December 25. – úrvacsorás istentisztelet
Jövő évi dátum, de már jó, ha most felírjátok a naptáratokba, hogy 2024. február 23-25. – a téli tábor időpontja, ami Berekfürdőn lesz, a Megbékélés Házában.

Pár tervezett program időpontja még függőben van. Ahogy meglesznek, frissítjük.

Ezekkel párhuzamosan elindulnak, illetve újraindulnak a rendszeres programjaink: a házi csoportok, a kismamakör, a férfi reggeli, az ifjúsági csoportok és a kezdőknek és újrakezdőknek szóló Mozaik kurzus. Aki csatlakozni szeretne valamelyikhez, az keresse a lelkészeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük