A gyülekezetben nagyon fontosnak tartjuk, hogy minél többen részesei legyenek a különböző feladatoknak. Ezeket a feladatokat önkéntes alapon szolgálati csoportok látják el. 

 

  • Vendéglátó csapat vezetője Krizsán Péter: – Mivel az Istentiszteleteket a Szenci Molnár Albert Felsőoktatási Diákotthonba tartjuk, szükség van egy csapatra, aki mindent előkészít vasárnaponként. Az ő feladatuk, hogy hamarabb érkezve előkészítsék a teret (székpakolás, molinók, kistermek, stb), fogadják az érkezőket és Istentisztelet után elpakoljanak.
  • Gyermekistentiszteleti csapat vezetője Arany Barbara: – Az Istentiszteletekkel párhuzamosan két csoportban a gyermekek számára gyermekistentiszteletet szervezünk. Ennek a csoportnak a tagjai ezeket az alkalmakat szervezik és vezetik. 
  • Technikai csapat vezetője Lénárt Csaba: A technikai csapat tagjai segítenek a hangosítás, kivetítés, fényképezés és más technikai területeken. 
  • Zenekar vezetője Szufelják Beatrix: A gyülekezeti éneklésben és dicsőítésben a gyülekezeti zenekar vezeti a közösséget. Ez nem egy állandó zenekar, hanem önkéntesek csoportja, amelybe azokat várjuk, akiknek van zenei előképzettségük, jó énekhangjuk vagy zenei tapasztalatuk. 
  • A felsorolt formálisan is szervezett szolgálati csoportok mellett rendszeresen van lehetőség más területeken is szolgálni: karbantartás, szállítás, bevásárlás, stb.  

 

A csoportok alapszabályai

A szolgálati csoportokhoz bárki csatlakozhat. A legegyszerűbb módja mindennek a lelkészek vagy az adott csoport vezetőjének megkeresése.

Senkit nem szeretnénk túlterhelni, ezért lehetőség szerint mindenkire havonta maximum egyszer-kétszer kerül sor. Viszont azt kérjük, hogy aki bekapcsolódik az lehetőleg minimum egy fél évre, de inkább egy tanév idejére legyen tagja egy csoportnak.