Úrréti nyár – idén nyáron egy új programmal várunk

posted in: Uncategorized | 0

Idén nyáron szeretnénk a gyülekezetbe járókat, akkor is, ha még csak párszor jártunk nálunk, egy ebédre vagy vacsorára meghívni, ahol alkalmanként 6-8-an üljük majd körül az asztalt (és a gyerekeik a másik teremben vagy velünk lesznek). Az együtt étkezés jó alkalom lehet, hogy olyan kérdésekről beszélgessünk, mint hit, gyülekezet, egyház, stb. Istentisztelet után nincs feltétlenül mód rá ezekről hosszabban beszélgetni.

Fontos, hogy legyen rá mód, hogy ezt kötetlenül meg tudjuk tenni. Ezek a beszélgetések nyitottak, nem igényelnek semmi felkészülést és ha a párod éppen nem is szokott veled a gyülekezetbe járni, akkor is szívesen látjuk. Bátran hozd el magaddal!

Különböző időpontokban lesznek ilyen beszélgetések, örülnénk ha az egyiken velünk tartanál. Arra kérünk, hogy a jelentkezéskor jelölj meg minden időpontot, ami jó lehet neked/nektek, hogy könnyebb legyen a csoportbeosztás. Nem titkolt célunk, hogy ezek a beszélgetések segítsenek abban, hogy egymást is jobban megismerjétek.

Az ebéd/vacsora tervezett időtartama körülbelül 1,5-2 óra.

Bátorítunk, hogy kisebb gyerekekkel is gyertek el – igény szerint igyekszünk megoldani a gyerekfelügyeletet is.

A fő fogás a mi ajándékunk, de ha szeretnél, akkor hozzájárulhatsz gyümölccsel, desszerttel vagy valamilyen üdítővel. Arra kérünk, hogy ezt is jelezd majd a jelentkezéskor nekünk.

Ne felejtsd el jelezni, ha van valamilyen ételérzékenységed.

Természetesen ezentúl is van lehetőség személyes beszélgetésekre, bátran keresd ez ügyben is a lelkészeket!

Szeretettel várunk és kérünk, hogy lehetőleg aminél hamarabb jelentkezz, mi pedig pár napon belül jelezzük, hogy mikorra várunk.

Ezen a linken keresztül tudsz az alkalmakra jelentkezni.

Ha bármi kérdésed lenne, akkor keress minket bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük