Felhívás céladakozásra: A Gyülekezeti Ház energetikai felújítása

posted in: Uncategorized | 0
FELHÍVÁS CÉLADAKOZÁSRA: A Gyülekezeti Ház energetikai felújítása
Gyülekezeti házunkban a 20 éves kazán sajnos elromlott, nem javítható, ezért feltétlenül szükséges a cseréje. Hasonlóképpen az épületben lévő régi klíma berendezések is működésképtelenek, elavult technológiájuk miatt nem javíthatók, hűtőközegük környezetvédelmi okokból már betiltásra került, pótlásuk tilos.
Közösségi terünk energetikai felújítása elkerülhetetlenné vált, ezért a Presbitérium úgy határozott, hogy a téli fűtési szezon előtt szeretnénk megvalósítani gyülekezeti házunk fűtési-hűtési rendszerének korszerűsítését. Modern, energiatakarékos kondenzációs kazánt szeretnénk beépíteni, amelyhez a kémény felújítása is szükséges. A tervezett, szintén modern hűtő-fűtő klímaberendezések segítségével a fűtési szezonban csökkenteni tudnánk a fűtési költségeket, míg az egyre hosszabb forró időszakokban takarékosan tudnánk élhető hőmérsékletet biztosítani a gyülekezeti házunkban. A felújítás eredményeként a modernebb, hatékonyabb fűtési-hűtési rendszernek köszönhetően, már egy éven belül komoly összeget tudnánk megtakarítani, ezzel jelentősen csökkentve a gyülekezeti házunk fenntartási költségeit.
Az eddig beérkezett ajánlatok alapján az energetikai felújítás, korszerűsítés várható költsége 2,5 millió forint. Gyülekezeti tartalékunkból a beruházás költségeinek fele áll jelenleg rendelkezésünkre, ezért tisztelettel arra kérjük gyülekezeti tagjainkat, hogy amennyiben van rá lehetőségük, céladakozással támogassák gyülekezeti házunk energetikai korszerűsítését.
Átutalás esetén kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatba tüntessük fel, hogy „FELÚJÍTÁS”. Így elkülönítve tudjuk kezelni a céladományokat. Minden gyülekezeti tagunk támogatását köszönjük!
Az Úrréti Gyülekezet bankszámlaszáma: 10702064-72443251-51100005

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük