Gyülekezeti nyári tábor Salgóbányán

posted in: Uncategorized | 0

Idén is úgynevezett többgenerációs tábort szervez az Úrréti Gyülekezet, azaz korhatárra való tekintet nélkül mindenkit szeretettel várunk.
2022. augusztus 17-21 között Salgóbányán (Salgótarján fölött), gyönyörű erdei környezetben, a Medves Hotelben rendezzük meg az idei gyülekezeti tábort.
http://medveshotel.hu/

Hogy kell elképzelni egy ilyen tábort?

Délelőttönként közös énekléssel kezdünk és aztán a gyerekek elmennek és korcsoportok szerint foglalkoznak bibliai történetekkel és játszanak. Addig a felnőttek kiscsoportokban tudnak beszélgetni a napi témáról. A közös ebéd után délután akad szabadidő és lesz közös kirándulás is. Az eddigi évek balatoni táborai után a hegyeket fedezzük fel. A táborhelyszínen számos lehetőség van a sportolásra is.

A vacsora után következő esti áhítat még korántsem zárja le a napot, hiszen utána még lehet beszélgetni, játszani. Igyekszünk az estékre és délutánokra is több lehetőséget biztosítani a kikapcsolódásra.

A tábor aug. 17-én 16 órakor kezdődik és 21-én 13.30-kor az ebéddel ér véget
Hotelszintű ellátást kapunk, napi háromszori étkezéssel, 2-4 ágyas, saját fürdőszobás szobákban.
Szintenként egy kisméretű hűtő áll rendelkezésre, ami elsősorban a gyerekek étkezésére és a  gyógyszerek tárolására alkalmas.
Hajszárítót hozni kell.
Jelentkezni Krizsán Lauránál lehet.
Június 15-éig kérjük a jelentkezőket, hogy fejenként 15 000 Ft előleget fizessenek be készpénzben
A tábordíj többi részét, augusztus 10-ig készpénzben, illetve a helyszínen SZÉP-kártyával lehet  rendezni, de az előleget mindenkitől készpénzben várjuk.

Fontos, hogy a speciális étkezési igényét mindenki, már a tábori jelentkezésnél jelezze. A hotel szinte minden speciális igényt vállalni tud.
Az utazást autókkal oldjuk meg. A jelentkezéskor kell jelezni, hogy kik tudnak magukkal vinni még plusz embert és ki az, akinek segítségre van szüksége az odautazásban.
A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan szeretnénk, ha minél többen részt tudnának venni a táborban. Akiknek szükségük van valamilyen segítségre, azok jelezzék nekünk, és ugyanúgy azt is, ha valaki pedig szeretné támogatni a tábori résztvevőket.

A részvételi díj szállással és teljes étkezéssel

3-14 év között 38 000 Ft/fő

14 év felett pedig 45 000 Ft/fő
18 év felett 200 Ft fő/éj idegenforgalmi adót is kell fizetni.
0-3 év között a részvételi díj attól függ, hogy külön ágyban alszik-e a gyerek és milyen étkezést igényel. Saját kiságy étkezés nélkül 0 Ft, hotelágy étkezés nélkül 24 000 Ft hotelágy étkezésssel 38 000 Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük