Istentiszteleteinket ezentúl új helyszínen tartjuk

posted in: Uncategorized | 0

Nagy változás történik a Gyülekezetünk életében.

2023. március 12-től (tehát még nem most vasárnap) kezdődően hosszabb távra (a reménység szerinti saját gyülekezeti központunk felépítéséig) ELKÖLTÖZÜNK az Árpád Vezér Iskolából, istentiszteleteink eddigi helyszínéről.
A vasárnapi istentiszteleteinket a Nagyerdei körút 66. alatti Református Felsőoktatási Kollégium (volt Postás Üdülőnagytermében tartjuk minden vasárnap 10 órakor.
Parkolási lehetőség van az udvaron. A Nagyerdei krt. felől lehet behajtani a Csanak utcára és onnan van a bejárat a parkolóhoz.
Az 1-es villamossal a Nagyerdei körút megállónál kell leszállni és onnan csak pár perc séta az épület.

Ahogy eddig, gyermekistentiszteleteket is tartunk kicsiknek és nagyobbaknak sz istentisztelettel párhuzamosan. Erre szintén van lehetőség a helyszínen.
Fontos információ, hogy az irodánk és a kiscsoportos alkalmak továbbra is a Vezér utcai Gyülekezeti házban lesznek. Ide csak az istentiszteleteink “költöznek” el.

 

Szeretettel várunk mindenkit az új helyszínen is, ahol nagyobb hely és kényelmes székek várnak minket. Arra kérünk, hogy terjesszétek a hírt, hogy minél többen tudjanak a helyszínváltozásról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük