Új – digitális- templom épül az Úrréten

posted in: Uncategorized | 0

Elkezdtük felépíteni az Úrréti Gyülekezet új ideiglenes digitális templomát. Az elmúlt hetekben egyik pillanatról a másikra kellett először az Árpád Vezér iskolából, aztán pedig a gyülekezeti házunkból ideiglenes virtuális templomot építenünk. Az elmúlt alkalmakon még kölcsön eszközökkel dolgoztunk, de a napokban elkezdtek megérkezni a saját eszközeink is. Új kamera, állványok, lámpák, átalakítók, kábelek. Közben elkezdtünk beletanulni a videóvágás, streamelés alapjaiba.

Mindent megteszünk a következő hetekben, hogy egyre profibbak legyenek a közvetítések mind hangminőségben, mind képileg.

Reméljük egyszer majd annak is eljön az ideje, amikor igazi templom is épül, de addig is az a feladatunk, hogy így virtuálisan építsünk közösséget. Ha tehetitek, indítsatok videóparty-t a facebookon vasárnaponként az úrréti Istentiszteletek videóival és hívjátok meg ismerőseiteket. Kommenteljetek a videó alá, osszátok meg a posztjainkat.

Lassan kezdjük megtanulni, hogy milyen értékesek is a személyes kapcsolataink, ahogy egyre többször azon kapjuk magunkat, hogy de jó lenne találkozni a rég nem látott ismerőseinkkel. A gyülekezetben most annyit tudunk tenni, hogy a vasárnapi istentiszteleteket a lehető legtöbb emberhez igyekszünk eljuttatni, online megtartjuk a házicsoportjainkat, de azt mindenki meg tudja tenni, hogy ráír, megcsöngeti, üzenetet küld mindazoknak akiket ismer. Maradjunk otthon, vigyázzunk egymásra

Köszönjük Vígh Tamásnak, az elmúlt hetekben nyújtott segítségét.

Ha szeretnéd támogatni a gyülekezet új virtuális templomának építéséd akkor jelentkezhetsz nálunk videószerkesztésre és online stream kezelésére (ha van ilyen irányú ismereted annak még jobban örülünk) illetve anyagilag is támogathatod a közösséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük