Lelkészek:

Püski Dániel  
06 30 616 1146
puski.daniel@gmail.com

 

2017 ősze óta vagyok a gyülekezet alapító lelkésze. Előtte 11 évig a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet vezető lelkészeként szolgáltam.

Feleségem Éva, a Dóczy Református Gimnáziumban tanít. Három gyermekünk van, akik 14, 11  és 9 évesek.

Nekem a munkám a hobbim is. Szeretek a gyülekezet körüli dolgokkal foglalkozni, de érdekel a missziológia és gyülekezetépítés témája is.

Szabadidőmben utazni és olvasni szeretek leginkább.

 

Arany Barbara  
06 30 594 6030
zahabnun@gmail.com

2019 augusztusa óta vagyok a gyülekezet lelkésze. 2 évig Túrkevén iskolalelkészként, illetve 9 évig a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet lelkészeként szolgáltam.

Szeretek emberekkel beszélgetni és hallgatni őket, ezért fontos nekem a lelkigondozás területe. Áldásnak tartom, hogy a munkám részeként a fiatalabb korosztálynak is átadhatom Isten örömüzenetét.

Szabadidőmben sütni-főzni, olvasni és néha írni szoktam.

 

 

 

 

Presbiterek:

dr. Berényi Sándor, gondnok

A civil életben egy országos kereskedelmi vállalkozás ügyvezetőjeként dolgozom. Négy fiú gyermekem van. Családommal rendszeresen részt veszünk a gyülekezet alkalmain, eseményein. Feleségemmel, Melindával igyekszünk részt vállalni a szolgálatokban. Az Istennel járás több, mint 15 éve határozza meg életemet. Fontos számomra a hálaadás Istennek, hiszen nem magától értetődő mindaz, amit már eddig is kaptunk az életben és ami körülvesz bennünket. Meghatározónak tartom a tenni akarást, hogy az Istentől kapott talentumaink szerint tudjuk építeni gyülekezetünk közösségét, ahol egymással, Isten jelenlétében, életigenlő módon meg tudjuk élni a Krisztusban nyert reménységet.

 

 

 

 

 

 

dr. Illésné Kovács Anna Gyöngy

Kiss Ábel Lukács

Kovács Károly

Krizsán Laura

Lénártné Koncz Edit

Mózes Márk

Szufelják Beatrix

Pótpresbiterek:

dr. László Elemér

Molnár-Kovács Dorottya

Korábbi munkatársaink:

2017 szeptember – 2018 december – Ittzés Dávid