Online lelkigondozás

posted in: Uncategorized | 0

Úgy érezzük, hogy ez az időszak a sok kérdés és bizonytalanság nagyon megterhelő mindenkinek. Olyan új helyzetek kerülnek elő, amivel nem könnyű megbirkózni vagy már régóta húzódó nehézségek, amik elől most nem tudunk elmenekülni.
A Gyülekezetünk segítséget szeretne nyújtani bárkinek, aki megkeres minket, nemcsak a keresztyéneknek. 

Nem pszichoterápiát kínálunk, hanem egy segítő beszélgetést a krízisben:

  • Hogy kibeszélhesd a benned lévő feszültséget
  • A szorongásaid oldására
  • Hogy feltehesd a kérdéseidet
  • Hogy támogatásra találj

Mit kell tenned?

  • Válaszd ki a szolgálóink közül azt, aki iránt bizalmat érzel és keresd meg az általa megadott elérhetőségeken! 
  • Vedd figyelembe, hogy egyikőjük sem főállásban végzi ezt a munkát, így nem biztos, hogy azonnal tudtok beszélgetni.

Kiss Ábel Lukács vagyok, Hanna férje, Soma, Beni, Sári és Dávid apukája, a Dorkász Szolgálat Segélyszervezet igazgatója. Laikus lelkigondozó vagyok, bár tanultam pszichológiát és teológiát is, én inkább csak azt a lehetőséget szeretném felajánlani, hogy meghallgatva a problémáját annak, aki nagyon szorong vagy már fizikai tüneteket észlel a félelem elhatalmasodása miatt, hogy próbáljam a mély, belső, de Fentről áradó békesség fele terelni, kísérni. 30 perces, viszonylag rövid beszélgetések keretében nyújtok erre lehetőséget előre egyeztetett időpontokban videó híváson keresztül. Bárkit szívesen meghallgatok! Facebook profilomat itt találod. Jelölj be vagy írj rám és egyeztetünk időpontot!

Kovács Károly vagyok, feleségem Kovácsné Ember Katalin. Együtt szolgálunk a Bibliai Házassággondozó Szolgálat munkatársaiként több mint 20 éve, a keresztyén házasságok mentésében. Engem pszichológusként szenvedélybetegek, és más lelki problémákkal küzdők keresnek meg. A nehéz helyzetre való tekintettel bárkit szívesen meghallgatok. Kereshetnek házaspárok is. Elérhető leszek előre egyeztetett időpontban. Facebook profilomat itt találod.

Hétköznapokon 9 és 13 óra között vállalok egy-egy 30-40 percet videohívás vagy telefon formájában. Váltsunk üzenetet a Messengeren, vagy írj nekem emailt! emberkovacs@gmail.com

Arany Barbara vagyok. Református lelkész, mentálhigiénés szakember. A címek és titulusok mögött pedig egyszerűen egy ember, aki szívesen meghallgat téged; elfogad és próbál segíteni. Nem okoskodással vagy kéretlen tanácsokkal. Ezek lehetnek önismereti, kapcsolati vagy akár hitbeli kérdések. Vagy egyszerűen csak az érzelmek tudatosítása. 30-40 perces beszélgetéseket vállalok én is, hetente kétszer, 16 óra után, elsősorban videó hívás formájában.  Írj rám, ha beszélgetni szeretnél! Facebook profilomat itt találod. 

Szeretnénk még más lehetőséget is ajánlani neked:

“Segítőkéz” Lelkisegélyszolgálat

Kék vonal Gyermekkrízis Alapítvány

Református Telefon-Lelkigondozás 

Ezeken az oldalakon izgalmas élő bejelentkezéseken vehetsz részt:

Mihalec Gábor pár- és családterapeuta 

Orvos-Tóth Noémi pszichológus

Lelki útravaló:
Tapolyai Emőke pszichológus: Gondolatok elvitelre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük